X

CENOVNIK

Cene usluga i način plaćanja se dogovaraju sa svakim klijentom posebno u zavisnosti od obima posla i specifičnih zahteva komitenta.

O NAMA

U današnjem konkurentnom tržištu, kvalitet nije stvar izbora, on je neophodan. Klijenti očekuju besprekorne usluge i proizvode, oni cene vrednost izvanredno pružene usluge.


Po čemu smo mi prepoznatljivi? Mi se fokusiramo na ljude, tj. na naše klijente i njihovo osoblje. Mi verujemo da su naši klijenti u centru svega što radimo i njihovo zadovoljstvo je naša primarna briga. Nastojimo da stvorimo ambijent i saradnju koji će pogodovati našim klijentima. U prilog tome govori to da mi uživamo u onome šta radimo.


Klijenti koji rade sa nama brzo su prepoznali da smo se obavezali na njihov uspeh, a kao rezultat toga oni dobijaju besprekornu uslugu i poslovna rešenja. Posvećenostt, kvalitet i profesionalnost su ključni elementi naših usluga koje nudimo svakom klijentu.


Mi se u poslovanju vodimo zlatnim pravilom; mi tretiramo naše klijente kao što i mi sami želimo da budemo tretirani. Za klijente ovo znači da ćemo uraditi ono što smo i obećali da uradimo. Naši klijenti ne moraju da brinu o iznenađenjima, oni su dobro informisani kada rade sa nama.


Dočka je privatno preduzeće za trgovinu, poslovne i i knjigovodstvene usluge koje postoji već 25 godina, osnovano je 11.09.1990 godine. Za sve te protekle godine pružili smo neuporedivo iskustvo za naše klijente i saradnike.


Hvala Vam što ste odvojili vreme da se upoznate sa Dočkom.


Gordana Ilić

posvećenost knjigovođa iz dočke

POSVEĆENOST

Mi smo posvećeni ovom poslu, zato što ga volimo.

kvalitet knjigovodstvenih usluga dočka

KVALITET

Verujemo u kvalitet.

profesionalno osoblje dočka

PROFESIONALNOST

Naš profesionalan tim Vam stoji uvek na raspolaganju.